Aan de slag met de Raspberry Pi 400 (zelfstudie)

De Raspberry Pi 400 is de eerste echte ‘Personal Computer’ die de Raspberry Pi Foundation op de markt heeft gebracht. In een behuizing ter grootte van een klein toetsenbord is een snelle, universele Linux computer ondergebracht die vanuit de doos direct werkt. Met de meegeleverde muis, voeding en HDMI kabel sluit je de Raspberry Pi 400 aan op een televisie of monitor. Na een paar seconden opstarten is de Raspberry Pi 400 klaar voor gebruik en kun je aan de slag.

Maar wat ga je als eerste met je nieuwe Raspberry Pi 400 doen? Hier op Online Docenten hebben we veel ervaring met de Raspberry Pi en hij komt dan ook veel in onze cursussen voor. De deelnemers zijn hier altijd heel enthousiast over en we hebben besloten om verschillende delen van die cursussen gratis beschikbaar te stellen als zelfstudiecursus met de titel ‘Aan de slag met de Raspberry Pi 400’.

Let erop dat deze gratis zelfstudie cursus in ontwikkeling is: enkele lessen zijn al helemaal ingevuld en met andere lessen zijn we nog aan het werk. We dachten echter dat het fijn zou zijn als de vrijgegeven lessen al beschikbaar waren, voordat de hele cursus gereed is. We wensen je veel plezier met je nieuwe Raspberry Pi 400 en hopen dat je met deze cursus nog meer profijt hebt van deze razendpopulaire Linux home computer!

Docent

Testconsultancy Groep is sinds 1998 het oudste zelfstandige adviesbureau met 'Software Testen' en 'Trainingen' in het vaandel. Testconsultancy Groep bestaat uit hybride docenten uit Groningen en omstreken. Hybride docenten werken in de praktijk aan het vakgebied wat zij doceren. Dat maakt trainingen zoveel leuker en interessanter: docenten met praktijkverhalen over spannende onderwerpen.

0.00 gemiddeld gebaseerd op 0 beoordelingen

5 ster
0%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%

Geef een antwoord