Geschiedenis van Software Ontwikkeling (zelfstudie)

39 deelnemers

 

We gebruiken computers en software letterlijk honderden keren per dag. In een gemiddelde ledlamp zitten soms al meer regels programmeercode dan menigeen zich realiseert. De meeste mensen maken dagelijks gebruik van software om hun werk te doen, zijn er vaak zelfs afhankelijk van en computers en software hebben een enorme impact op ons leven. Maar het is nog niet zo lang geleden dat computers en software werden uitgevonden: in 1980 hadden de meeste mensen nog nooit een computer aangeraakt.

Docent

Testconsultancy Groep is sinds 1998 het oudste zelfstandige adviesbureau met 'Software Testen' en 'Trainingen' in het vaandel. Testconsultancy Groep bestaat uit hybride docenten uit Groningen en omstreken. Hybride docenten werken in de praktijk aan het vakgebied wat zij doceren. Dat maakt trainingen zoveel leuker en interessanter: docenten met praktijkverhalen over spannende onderwerpen.

Admin bar avatar
Rudi Niemeijer is docent software testen, DevOps, internet of things en diverse technische en innovatieve onderwerpen. Hij heeft achtergronden in de elektronica en informatica en is in het dagelijks leven werkzaam als product owner, technisch consultant en hybride docent.

3.80 gemiddeld gebaseerd op 5 beoordelingen

5 ster
0%
4 ster
80%
3 ster
20%
2 ster
0%
1 ster
0%

Waardering

 • Mart Butterhof

  Cursus

  Leuke cursus om mee te starten en wat achtergrond informatie te krijgen over software. Voor de rest niet echt heel veel aan gehad in de rest van de traineeship.
 • Rob Holterman

  interessant

  interessante cursus om te volgen
 • Wolturz

  Interessante intro

  Hoewel het niet broodnodig is, is het wel interessant om te volgen.
 • jochembraakhuis

  Eventueel overbodig

  Leuk verhaal over de geschiedenis van hardware en software, hoewel het voor mij niet per se onderdeel had hoeven zijn van de traineeship.
 • PascalCokart

  Opfriscursus

  Prima cursus
€ 25,00

Geef een reactie