IREB Certified Professional for Requirements Engineering

Dit deze vierdaagse training wordt je meegenomen in de wereld van requirements engineering. Er is gekozen om de training te verdelen over vier dagen, waarbij de ochtend in de meeste gevallen gevuld wordt door presentaties en feedback. In de middag is de student in de gelegenheid om de behandelde stof nog eens door te nemen en oefeningen/quizzen te maken. We beginnen met de basisbegrippen van requirements engineering, achterhalen van requirements, hoe we requirements vastleggen en valideren en daarnaast wordt aandacht besteed aan requirementsmanagement en tooling.

 

Docent

Sinds 1990 is Marc actief op het gebied van automatisering en sinds 20 jaar kwaliteits- en testspecialist in de breedste zin van het woord.
Afgelopen 20 jaar heeft Marc diverse rollen vervuld waaronder ontwerper, projectleider, projectmanager, agile testanalist, exploratory tester, security tester en kwaliteitsadviseur. Marc kun je betitelen als een allround inzetbare projectmanager waarbij hij met name werkt aan het behalen van de gestelde doelen binnen de gestelde tijd en met de gewenste kwaliteit. De laatste jaren heeft Marc zich gespecialiseerd in Agile/Scrum projecten en het schrijven van diverse opleidingen zoals TMap® Suite Test Engineer, TMap Next® Test Manager en IREB foundation en geeft deze trainingen met vol enthousiasme. Afgelopen periode heeft Marc het boek “Zelf een IoT toepassing maken” gereviewd en de training Internet of Things mede samengesteld.
Om bovenstaande op een juiste wijze uit te kunnen voeren getuigt Marc een sterk communicatief, stressbestendig, planmatig maar bovenal pragmatisch karakter te hebben. Je kunt hem betitelen als een enthousiaste doorzetter, die zijn doelen behaald waarbij hij rekening houdt met alle teambelangen.

Hij is uitermate bekwaam in het afwegen van het theoretisch noodzakelijke en praktisch haalbare en dit in een werkbare en heldere projectaanpak uit te dragen.

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Deze cursus is op aanvraag beschikbaar voor groepen vanaf 3 personen. In overleg kunt u ervoor kiezen om deze cursus fulltime, of gedurende een periode naar keuze te laten verzorgen. De cursus wordt geheel live online verzorgd in een combinatie van live online presentaties, zelfstudieopdrachten met docentbegeleiding en live online workshops. De kwaliteit van live online cursussen van Online Docenten is vergelijkbaar met volledig fysiek gegeven cursussen.

Geef een reactie