IREB Certified Professional for Requirements Engineering

In deze cursus word je meegenomen in de wereld van Requirements Engineering. We beginnen met de basisbegrippen van requirements engineering, het achterhalen van requirements, hoe we requirements vastleggen en valideren en daarnaast wordt aandacht besteed aan requirementsmanagement en tooling.

De cursus volgt de v3.0.0 examenvereisten van IREB Certified Professional for Requirements Engineering Foundation Level (CPRE-FL) en maakt gebruik van de officiële IREB toolkit en het boek Requirements Engineering Fundamentals van Klaus Pohl.

Van deelnemers die op basis van deze cursus CPRE-certificering wensen, wordt verwacht dat zij enige basiskennis hebben van systeemontwikkeling met een planmatige en agile aanpak. Het behalen van het examen vereist het bestuderen en oefenen van de examenstof die in de cursus ter beschikking wordt gesteld.

Docent

Testconsultancy Groep is sinds 1998 het oudste zelfstandige adviesbureau met 'Software Testen' en 'Trainingen' in het vaandel. Testconsultancy Groep bestaat uit hybride docenten uit Groningen en omstreken. Hybride docenten werken in de praktijk aan het vakgebied wat zij doceren. Dat maakt trainingen zoveel leuker en interessanter: docenten met praktijkverhalen over spannende onderwerpen.

Admin bar avatar
Ralph is een gespecialiseerde software tester met meer dan 30 jaar ervaring. Hij is betrokken geweest bij grote en spraakmakende ontwikkelprojecten en heeft als docent software testen altijd een praktijkverhaal paraat.
Admin bar avatar
Marc is sinds 1990 actief in de informatietechnologie en heeft meer dan 20 jaar ervaring als kwaliteits- en testspecialist. Hij heeft in zijn carrière al diverse rollen vervuld, waaronder functioneel ontwerper, projectmanager, agile testanalist, exploratory tester en kwaliteitsadviseur. Hij is momenteel werkzaam als projectleider 5G en als hybride docent voor trainingen via Testconsultancy Groep en Online Docenten.

0.00 gemiddeld gebaseerd op 0 beoordelingen

5 ster
0%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%

Deze cursus is op aanvraag beschikbaar voor groepen vanaf 3 personen. In overleg kunt u ervoor kiezen om deze cursus voltijds, of gedurende een periode naar keuze te laten verzorgen. De cursus wordt geheel live online verzorgd in een combinatie van live online presentaties, zelfstudieopdrachten met docentbegeleiding en live online workshops. De kwaliteit van live online cursussen van Testconsultancy Groep is vergelijkbaar met volledig fysiek gegeven cursussen.

Geef een reactie