IREB Certified Professional for Requirements Engineering

Dit deze vierdaagse training wordt je meegenomen in de wereld van requirements engineering. Er is gekozen om de training te verdelen over vier dagen, waarbij de ochtend in de meeste gevallen gevuld wordt door presentaties en feedback. In de middag is de student in de gelegenheid om de behandelde stof nog eens door te nemen en oefeningen/quizzen te maken. We beginnen met de basisbegrippen van requirements engineering, achterhalen van requirements, hoe we requirements vastleggen en valideren en daarnaast wordt aandacht besteed aan requirementsmanagement en tooling.

 

Docent

Marc is sinds 1990 actief in de informatietechnologie en heeft meer dan 20 jaar ervaring als kwaliteits- en testspecialist. Hij heeft in zijn carrière al diverse rollen vervuld, waaronder functioneel ontwerper, projectmanager, agile testanalist, exploratory tester en kwaliteitsadviseur. Hij is momenteel werkzaam als projectleider 5G en als hybride docent voor trainingen via Testconsultancy Groep en Online Docenten.

0.00 gemiddeld gebaseerd op 0 beoordelingen

5 ster
0%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%

Deze cursus is op aanvraag beschikbaar voor groepen vanaf 3 personen. In overleg kunt u ervoor kiezen om deze cursus fulltime, of gedurende een periode naar keuze te laten verzorgen. De cursus wordt geheel live online verzorgd in een combinatie van live online presentaties, zelfstudieopdrachten met docentbegeleiding en live online workshops. De kwaliteit van live online cursussen van Online Docenten is vergelijkbaar met volledig fysiek gegeven cursussen.

Geef een antwoord