Masterclass Internet of Things

0 deelnemer(s)

Presentator Rudi Niemeijer is als informaticus en elektronicus op de hoogte van de laatste stand van mobiele technieken. Hij heeft o.a. een blauwdruk voor het 5G Living Lab ontworpen, de Smart Potato bedacht en een boek geschreven over Internet of Things. In deze Masterclass Internet of Things vertelt hij de deelnemers op onderhoudende wijze over het Internet of Things.

Het is tegenwoordig heel gewoon dat alledaagse voorwerpen verbonden zijn met het internet. Elektronica is zo klein en goedkoop geworden dat zelfs een wasknijper een internetverbinding kan hebben. Je hoort in de media dagelijks over apparaten die verbinding kunnen maken met het internet en de voordelen die het Internet of Things voor de eindgebruiker biedt. Maar hoe gaat dat in zijn werk, iets met het internet verbinden? Wat is er allemaal voor nodig om een Internet of Things (IoT) toepassing te maken? En hoe test je dat, zodat het technisch goed werkt en voor de eindgebruiker voldoende meerwaarde oplevert? En waarmee kun je het best zelf met Internet of Things aan de slag?

Niemeijer toont voorbeelden tijdens de Masterclass (foto Tim van der Kuip)

Docent

Rudi Niemeijer is docent software testen, DevOps, internet of things en diverse technische en innovatieve onderwerpen. Hij heeft achtergronden in de elektronica en informatica en is in het dagelijks leven werkzaam als software tester, technisch consultant en hybride docent.

0.00 gemiddeld gebaseerd op 0 beoordelingen

5 ster
0%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
€ 400,00

Geef een reactie