TMap Suite Test Engineer

 

Met de cursus  TMap Suite Test Engineer wordt een (beginnend) professioneel tester voorzien van alle kennis die nodig is om TMap Next en het bijbehorende framework van testmethoden in de praktijk toe te kunnen passen. De cursus biedt een uitstekende aansluiting op het TMap Suite Test Engineer-examen.

In de cursus wordt ondermeer aandacht besteed aan TMap HD en het gebruik van de tmap.net website. U leert hoe u als test engineer de onderdelen van de suite succesvol kunt toepassen.

  • Bedoeld voor testers die de stof van TMap Suite Test Engineer tot zich willen nemen en die zich op het Exin-examen TMap Suite Test Engineer willen voorbereiden
  • Cursusperiode maximaal 4 weken (eigen sneller tempo mogelijk)
  • Er wordt geen eerdere kennis op het gebied van testen verondersteld

Deze cursus is ontwikkeld door de docenten van Testconsultancy Groep, die testtrainingen in het algemeen en TMap trainingen in het bijzonder sinds 1998 verzorgen. Door de ervaring met het geven van de TMap trainingen zijn in de loop der tijd honderden oefenvragen en examenopdrachten ontstaan. Deze hebben we gepubliceerd op Software Test Jezelf en worden tijdens de cursus gebruikt om je nóg beter op het TMap Suite Test Engineer examen voor te bereiden.

Docent

Obbert Nieuwenhuis is docent Lean, software testen en soft skills. Hij is docent en testmanager en geeft ondermeer de curssussen Werken met Scrum, TMap Test Engineer, Software Testen, Praktische Testoefeningen en alle ISTQB Foundation Level curricula.

Admin bar avatar
Ralph is een gespecialiseerde software tester met meer dan 30 jaar ervaring. Hij is betrokken geweest bij grote en spraakmakende ontwikkelprojecten en heeft als docent software testen altijd een praktijkverhaal paraat.
Admin bar avatar
Marc is sinds 1990 actief in de informatietechnologie en heeft meer dan 20 jaar ervaring als kwaliteits- en testspecialist. Hij heeft in zijn carrière al diverse rollen vervuld, waaronder functioneel ontwerper, projectmanager, agile testanalist, exploratory tester en kwaliteitsadviseur. Hij is momenteel werkzaam als projectleider 5G en als hybride docent voor trainingen via Testconsultancy Groep en Online Docenten.

0.00 gemiddeld gebaseerd op 0 beoordelingen

5 ster
0%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%

Deze cursus is op aanvraag beschikbaar voor groepen vanaf 3 personen. In overleg kunt u ervoor kiezen om deze cursus voltijds, of gedurende een periode naar keuze te laten verzorgen. De cursus wordt geheel live online verzorgd in een combinatie van live online presentaties, zelfstudieopdrachten met docentbegeleiding en live online workshops. De kwaliteit van live online cursussen van Testconsultancy Groep is vergelijkbaar met volledig fysiek gegeven cursussen.

Geef een antwoord