TMap Suite Test Engineer

 

Met de cursus  TMap Suite Test Engineer wordt een (beginnend) professioneel tester voorzien van alle kennis die nodig is om TMap Next en het bijbehorende framework van testmethoden in de praktijk toe te kunnen passen. De cursus biedt een uitstekende aansluiting op het TMap Suite Test Engineer-examen.

In de cursus wordt ondermeer aandacht besteed aan TMap HD en het gebruik van de tmap.net website. U leert hoe u als test engineer de onderdelen van de suite succesvol kunt toepassen.

  • Bedoeld voor testers die de stof van TMap Suite Test Engineer tot zich willen nemen en die zich op het Exin-examen TMap Suite Test Engineer willen voorbereiden
  • Cursusperiode maximaal 4 weken (eigen sneller tempo mogelijk)
  • Er wordt geen eerdere kennis op het gebied van testen verondersteld

Deze cursus is ontwikkeld door de docenten van Testconsultancy Groep, die testtrainingen in het algemeen en TMap trainingen in het bijzonder sinds 1998 verzorgen. Door de ervaring met het geven van de TMap trainingen zijn in de loop der tijd honderden oefenvragen en examenopdrachten ontstaan. Deze hebben we gepubliceerd op Software Test Jezelf en worden tijdens de cursus gebruikt om je nóg beter op het TMap Suite Test Engineer examen voor te bereiden.

Docent

Obbert Nieuwenhuis is docent Lean, software testen en soft skills. Hij is docent en testmanager en geeft ondermeer de curssussen Werken met Scrum, TMap Test Engineer en Software Testen.

Admin bar avatar
Sinds 1990 is Marc actief op het gebied van automatisering en sinds 20 jaar kwaliteits- en testspecialist in de breedste zin van het woord. Afgelopen 20 jaar heeft Marc diverse rollen vervuld waaronder ontwerper, projectleider, projectmanager, agile testanalist, exploratory tester, security tester en kwaliteitsadviseur. Marc kun je betitelen als een allround inzetbare projectmanager waarbij hij met name werkt aan het behalen van de gestelde doelen binnen de gestelde tijd en met de gewenste kwaliteit. De laatste jaren heeft Marc zich gespecialiseerd in Agile/Scrum projecten en het schrijven van diverse opleidingen zoals TMap® Suite Test Engineer, TMap Next® Test Manager en IREB foundation en geeft deze trainingen met vol enthousiasme. Afgelopen periode heeft Marc het boek “Zelf een IoT toepassing maken” gereviewd en de training Internet of Things mede samengesteld. Om bovenstaande op een juiste wijze uit te kunnen voeren getuigt Marc een sterk communicatief, stressbestendig, planmatig maar bovenal pragmatisch karakter te hebben. Je kunt hem betitelen als een enthousiaste doorzetter, die zijn doelen behaald waarbij hij rekening houdt met alle teambelangen. Hij is uitermate bekwaam in het afwegen van het theoretisch noodzakelijke en praktisch haalbare en dit in een werkbare en heldere projectaanpak uit te dragen.
0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Deze cursus is op aanvraag beschikbaar voor groepen vanaf 3 personen. In overleg kunt u ervoor kiezen om deze cursus fulltime, of gedurende een periode naar keuze te laten verzorgen. De cursus wordt geheel live online verzorgd in een combinatie van live online presentaties, zelfstudieopdrachten met docentbegeleiding en live online workshops. De kwaliteit van live online cursussen van Online Docenten is vergelijkbaar met volledig fysiek gegeven cursussen.

Geef een antwoord