Traineeship DevOps Engineer

Het concept ‘DevOps’ is geboren om verandering te kunnen brengen in omstandigheden waarbij grote, complexe trajecten slechts moeizaam veranderingen kunnen doorvoeren en waarbij verstoringen door handmatig uitrollen eerder regel dan uitzondering zijn. DevOps Engineers zijn verregaand ‘T-shaped’, hebben kennis en ervaring op het gebied van development, test en operations: programmeren van scripts en applicaties, verschillende testsoorten en -vormen, gebruik van beheertools, werken met besturingssystemen en netwerken.

Deelnemer heeft aantoonbare ervaring (studie, hobby, eerdere werkomgeving) met ontwikkelen van software en affiniteit met het inrichten en beheren van computersystemen en het testen van software op functioneel niveau.

Het resultaat van dit 7-weekse traineeship is een junior DevOps Engineer.

Docent

Testconsultancy Groep is sinds 1998 het oudste zelfstandige adviesbureau met 'Software Testen' en 'Trainingen' in het vaandel. Testconsultancy Groep bestaat uit hybride docenten uit Groningen en omstreken. Hybride docenten werken in de praktijk aan het vakgebied wat zij doceren. Dat maakt trainingen zoveel leuker en interessanter: docenten met praktijkverhalen over spannende onderwerpen.

0.00 gemiddeld gebaseerd op 0 beoordelingen

5 ster
0%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%

Dit is een gesloten traineeship waarvoor u zich niet kunt opgeven.

Geef een antwoord