Traineeship Operations

Het traineeship Operations is een maatwerkcursus voor medewerkers van een zich in DevOps specialiserende beheerorganisatie met 20 cursusdagen (en -avonden) verdeeld over 12 weken. In het in een fysieke setting vormgegeven lesprogramma bereiden de deelnemers zich samen met de andere deelnemers en de hybride docenten voor op het gebruiken van moderne agile en DevOps methoden en technieken om op die manier de praktijksituatie naar een hoger niveau te tillen. In het traineeship komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hackathon met microcontrollers en visueel programmeren met Google Blockly en Python
  • Werken met Scrum
  • Programmeren in Python college en workshop
  • Toepassen van Ansible
  • Zakelijk tekenen
  • Virtualisatie en containers
  • Toepassen van Robot Framework
  • Gebruik van versiebeheer en Git repositories

Docent

Rudi Niemeijer is docent software testen, DevOps, internet of things en diverse technische en innovatieve onderwerpen. Hij heeft achtergronden in de elektronica en informatica en is in het dagelijks leven werkzaam als product owner, technisch consultant en hybride docent.

Admin bar avatar
Henny is Java ontwikkelaar en heeft een achtergrond in rechten en software ontwerp. Haar lessen sprankelen van de praktische toepassingsvoorbeelden en interactie met de groep.
Obbert Nieuwenhuis is docent Lean, software testen en soft skills. Hij is docent en testmanager en geeft ondermeer de curssussen Werken met Scrum, TMap Test Engineer, Software Testen, Praktische Testoefeningen en alle ISTQB Foundation Level curricula.
Admin bar avatar
Ralph is een gespecialiseerde software tester met meer dan 30 jaar ervaring. Hij is betrokken geweest bij grote en spraakmakende ontwikkelprojecten en heeft als docent software testen altijd een praktijkverhaal paraat.
Admin bar avatar
Marc is sinds 1990 actief in de informatietechnologie en heeft meer dan 20 jaar ervaring als kwaliteits- en testspecialist. Hij heeft in zijn carrière al diverse rollen vervuld, waaronder functioneel ontwerper, projectmanager, agile testanalist, exploratory tester en kwaliteitsadviseur. Hij is momenteel werkzaam als projectleider 5G en als hybride docent voor trainingen via Testconsultancy Groep en Online Docenten.

0.00 gemiddeld gebaseerd op 0 beoordelingen

5 ster
0%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%

Dit is een gesloten traineeship waarvoor u zich niet kunt opgeven.

Geef een reactie