Webtoepassingen maken met Python

Webtoepassingen zijn niet meer weg te denken uit het werkveld van een Python programmeur. Zowel toepassingen die informatie aan andere toepassingen leveren via een API als toepassingen die een fraai vormgegeven website aan aan een eindgebruiker tonen vallen binnen het domein van webtoepassingen maken met Python.

In deze cursus krijgt de deelnemer informatie over de module Flask in combinatie met het gebruik ervan in de programmeertaal Python. Er worden kleine en grotere webtoepassingen gemaakt in combinatie met databases via SQLAlchemy en webpagina templates met Jinja2.

Om succesvol aan deze cursus te kunnen deelnemen dient u enige voorkennis op het gebied van HTML, CSS en JavaScript te bezitten. In de cursus worden de noodzakelijke termen en technieken voor het gebruik van HTML, CSS en JavaScript bij het maken van webtoepassingen kort behandeld maar vormen geen speciaal leerdoel. De deelnemer dient voorafgaande aan deze cursus onze cursus Programmeren in Python succesvol te hebben afgerond of beschikken over een equivalent kennisniveau over het gebruik van Python.

Docent

5.00 gemiddeld gebaseerd op 1 beoordeling

5 ster
100%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%

Waardering

  • Admin bar avatar

    David Hulsman

    Top!

    Een goede introductie in de wereld van web development! En als je een eigen Raspberry Pi hebt, kun je zo je eigen website hosten! Niks geen poespas met externe computers, maar gewoon alles lekker lokaal!

Deze cursus is op aanvraag beschikbaar voor groepen vanaf 3 personen. In overleg kunt u ervoor kiezen om deze cursus fulltime, of gedurende een periode naar keuze te laten verzorgen. De cursus wordt geheel live online verzorgd in een combinatie van live online presentaties, zelfstudieopdrachten met docentbegeleiding en live online workshops. De kwaliteit van live online cursussen van Online Docenten is vergelijkbaar met volledig fysiek gegeven cursussen.

Geef een antwoord