Jimmy Hendriksz winnaar van de eerste waarderingsverloting

Cursuswaarderingen zijn voor ons een mooie aanvulling op de manier waarop we inzicht krijgen in hoe een cursus voor een deelnemer is gevallen: met enkele sterren en een korte feedback zijn we enorm geholpen om de cursus actueel, innovatief en onderhoudend te houden. Voor de deelnemers vereist dit een extra inspanning na afloop van de cursus, een inspanning die we zeker niet voor lief nemen en waarvoor we middels een verloting onder de cursuswaarderingen onze waardering voor laten blijken.

De verlotingen doen we in elk geval tot het eind van 2021 en de verdeelsleutel is als volgt: aan het einde van de maand kijken we hoeveel waarderingen er zijn geweest en verzamelen de ID’s hiervan (dat zijn getallen zoals 100, 117, 142). Alleen volledige waarderingen mét sterren doen mee. We tellen het aantal en bepalen hoeveel prijzen we willen uitloven.

Dan gaan alle getallen de lijst-husselmolen van Random.org in en de top-X (het aantal prijzen dat we uitloven) zijn de winnaars! Als laatste zoeken we de namen van degene die de cursuswaardering hebben achtergelaten bij het ID en nemen contact met hen op om ze de prijs toe te kunnen sturen.

In deze eerste waarderingsverloting hebben we een M5StickC als prijs gekozen. De winnaar van de trekking was Jimmy Hendriksz. De M5StickC is naar je toegezonden en we wensen je veel plezier met je prijs Jimmy!

Geef een antwoord