Internet of Things met M5StickC en UIFlow

13 deelnemers
Aanbieding
Op 11 november van 13:00-17:30 verzorgen wij deze live online training voor een beperkt aantal deelnemers eenmalig gratis om de mogelijkheden van ons online platform te testen. Als tegenprestatie vragen wij van u aan het einde van de cursus gebruik te maken van de mogelijkheid om een waardering voor de cursus te geven en zaken die u leuk vond, of juist voor verbetering vatbaar, met ons te delen. U kunt zich nu inschrijven (klik op Schrijf in onderaan deze pagina), de cursus gaat pas op de aangegeven datum en tijd van start. Meer informatie volgt: houdt u daarom deze pagina in de gaten.

Een Internet of Things toepassing maken kan met eenvoudige middelen. Een goedkope M5StickC bevat alle noodzakelijke ingrediënten om zelf een Internet of Things toepassing te maken en het programmeren ervan gaat gemakkelijk met de grafische programmeeromgeving UIFlow. Het resultaat van deze training is dat u in staat bent om alle stappen uit te voeren om leuke, handige en indrukwekkende toepassingen te maken die u in verschillende situaties kunt gebruiken.

De cursus bestaat uit presentatie, demonstratie en uitleg door een ervaren docent en wordt gevolgd door het zelfstandig uitvoeren van opdrachten door de deelnemer, waarbij de docent kan helpen indien nodig. Na afronden van de opdrachten is er steeds de gelegenheid tot terugkoppeling en reflectie, waarbij we streven naar een losse en ongedwongen sfeer. Deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat van deelname.

Let op!
U dient voorafgaande aan de cursus zelf voor een M5StickC te zorgen. U kunt deze bestellen bij Okaphone. De kosten van een M5StickC bedragen ongeveer €16,-. Tijdens de cursus wordt uitleg gegeven over hoe u uw M5StickC kunt gebruiken.

De voor deze cursus benodigde M5StickC dient u zelf te kopen
Om succesvol aan deze cursus te kunnen deelnemen hebt u geen speciale voorkennis nodig. Wel dient u te beschikken over een Windows of Macintosh computer met internet en een M5StickC. Een USB powerbank of USB lader kan handig zijn om de M5StickC tijdens het gebruik op te laden. Ook dient u vrij gebruik te kunnen maken van een wifi toegangspunt en hiervan naam (ssid) en wachtwoord (passphrase) beschikbaar te hebben. Het is niet mogelijk gebruik te maken van een wifi toegangspunt waar met een persoonlijk account ingelogd moet worden, zoals Eduroam.

De volgende cursus vindt plaats op 11 november 2020 van 13:00-17:30

Docent

Rudi Niemeijer is docent software testen, DevOps, internet of things en diverse technische en innovatieve onderwerpen. Hij heeft achtergronden in de elektronica en informatica en is in het dagelijks leven werkzaam als software tester, technisch consultant en hybride docent.

0.00 gemiddeld gebaseerd op 0 beoordelingen

5 ster
0%
4 ster
0%
3 ster
0%
2 ster
0%
1 ster
0%
€ 400,00 Gratis

Geef een reactie